Chłopaki w moim kraju film nie jest dozwolony dla ludzi poniżej 16 lat, mam 15

Co powinienem zrobić😊

Weź VPN, obejrzyj na Peacock. Albo, chyba musisz poczekać aż skończysz 16 lat.

Zaczekaj aż skończysz 16 lat, chyba że.

Mam 16 lat, ale czy naprawdę konieczne jest okazanie dowodu wieku przy wejściu do kina? jak paszport/każdy rodzaj ID? jeśli nie w twoim kraju, zawsze możesz kłamać o swoim wieku - szczególnie, jeśli wyglądasz na 16 lub starszy. szczerze mówiąc, to trochę absurdalne, jeśli nie pozwolą ci wejść tylko dlatego, że masz rok/miesiąc mniej.

Poczekaj aż będziesz miał 16 lat. To takie proste.

W moim kraju jest 18+

Też tak mam. Do cholery z systemem oceniania wieku w Holandii.

Film pojawia się online tego samego dnia.
Użyj tego subreddita

Czy 16-letni chłopak może pracować przy Piątkach Nocy u Freddy’ego?

Jestem wielkim fanem Piątek Nocy u Freddy’ego

Jeśli nic nie zadziała, albo popłynę siedmioma morzami, albo obejrzę to na peacock (zapomniałem, że tam też będą dostępne lol), dziękuję :slight_smile:

Za 6 miesięcy skończę 16 lat☺️

Tak, niestety muszę mieć dowód

Wiem, że to głupie, ale nic na to nie poradzę, spróbuję przekonać “ochronę”

Za 6 miesięcy skończę 16 lat, nie da się uniknąć spojlerów do tego czasu :frowning:

O kurczę, to nawet gorsze niż mój własny kraj

Hej, jest tu mnóstwo stron internetowych.

Mimo to, spróbuję jeszcze kupić bilety na film, bo bardzo lubię atmosferę w kinie, a jeśli to się nie uda, :pirate_flag:

Nie mogę lol, zgodnie z prawem, muszą sprawdzić mój dowód, mieszkam w Austrii, myślę, że mogę powiedzieć “Przepraszam, nie mówię po niemiecku”, może to zadziała? Czuję, że by nie zwrócili uwagi, wiedząc że 60% fanów to dzieci, lol, ale nic nie jest tego warte.

Cyberghost działa na peacock

Po prostu powiedz, że nie pobrałeś aktualizacji na swój dowód lub coś w tym stylu.