Chłopaki w moim kraju film nie jest dozwolony dla ludzi poniżej 16 lat, mam 15

Dzięki Bogu, jestem studentem college’u hehe, hehehe, robiłem sobie żarty z mojego młodszego brata, bo nie może obejrzeć tego filmu przez wiek.

tak… przykro mi z tego powodu, w Italii jest 13+ i na szczęście mam 14 i pół.

O, szkoda. Szczerze mówiąc, poszedłbym za głosem serca i spróbował się wślizgnąć. Może byliby pobłażliwi i zrozumieli sytuację? Może spróbowałbyś tego, co wspomniałeś, mówiąc, że nie mówisz po niemiecku, jeśli będą podejrzliwi? Czuję, że nie tracisz nic, próbując.

Hmm, nie wiem, czy to zadziała

Lol, właśnie zacząłem liceum, wygląda na to, że jestem znacznie młodszy od ciebie

Tak, dokładnie, jestem fanem tej serii od 2017 roku, nie zamierzam tego przegapić.

Tak, naprawdę chcę to zobaczyć, myślę, że to zrobię.

Absolutnie, kiedy będą się przestraszać, to uciekaj szybko.

Mam 18 lat… w każdym razie, skończę 19 w czerwcu.

Ja od 2016, więc nie ma mowy. Powodzenia.

Yeeeeeahh

Żarty na bok, myślę, że powinienem próbować ich przekonać (jakbym miał 16 lat za 6 miesięcy, plus poszedłbym tam z opiekunami (moimi braćmi)).

Ludzie w moim kraju zaczynają college trochę później, (około 20 lat) lol.

Mam nadzieję, że pozwolą mi wejść, jeśli wezmę swojego brata ze mną (też go obejrzy, ma 18+, więc chyba mogę użyć “opieki rodzicielskiej”)?

Z opieką rodzicielską myślę, że możesz iść.

AYO?!!, w moim kraju po ukończeniu szkoły średniej idziesz od razu na studia (chcę przerwy lol)

Może się uda, zależy od kina, w którym to oglądasz.

Przeczytałem prawo o ograniczeniach wiekowych, mówią, że mogę oglądać dowolny film z opieką rodzicielską, jeśli nie ma trzyletniej różnicy (np. 3-latek może oglądać film od 6 lat z opieką rodzicielską), z wyjątkiem filmów 16+ i 18+, to jest naprawdę głupie.

Lol, to dokładnie tak jak w moim kraju, chociaż liceum zwykle trwa około 5 lat.

Mało prawdopodobne, żeby to faktycznie zadziałało, ale warto spróbować, tak myślę.

Pierwsze złamanie prawa!