Problemy z przeglądaniem z VPN

Czy ktoś kiedykolwiek miał problemy z VPN? Połączyłem się z klientem, ale kiedy próbowałem przeglądać strony internetowe, pojawił się ten błąd.

Używam Mullvad VPN.

Używam Google One VPN podczas przeglądania internetu w Chrome na moim Chromebooku i działa to dobrze na większości stron. Są tylko kilka stron, które dodają captcha lub blokują mnie za korzystanie z VPN.

Google One VPN to dobra oferta. Za około dwa dolary miesięcznie dostaję Google One VPN wraz z 100 GB przestrzeni na Dysku Google (myślę, że to może być ograniczone do mieszkańców USA… sorry reszta świata). Dysk Google jest jeszcze wygodniejszy na Chromebooku, ponieważ integruje się bezproblemowo z systemem operacyjnym. Uzyskiwanie dostępu lub dołączanie pliku z Dysku Google z dowolnej aplikacji nie jest trudniejsze niż uzyskiwanie dostępu lub dołączanie pliku z lokalnego magazynu. Z 100 GB mogę pełniej korzystać z tej wygody, umieszczając większość moich ważnych i roboczych plików na Dysku Google.

Używam ExpressVPN i nigdy nie miałem z tym żadnych problemów.

Są trochę droższe od innych, ale działają bardzo dobrze.

Używam Google One, Private Internet Access i NordVPN na moich czterech urządzeniach z systemem ChromeOS bez problemów. Zdarza się, że trzeba odświeżyć połączenie, ale to wszystko.