Nadchodzi nerf 2boxing i VPN
„Próg pingu”
Wszyscy faceci z Internetem pełnym gówna (ja też)
Czy ja się mylę, czy to na niewiele się zda w przypadku 2boxing? Nikt nie afkuje, żeby tankować statystyki?
Lmao, ich próby walki z VPN i 2boxingiem.
Zawsze będę wspierał system, który przeciwdziała ich manipulacji, oszukańczemu, ustawionemu systemowi dopasowania.
Dobry początek.
Ale wolałbym, żeby skupili się na prawdziwym oszukiwaniu.
Umm… oczywiście nie wiesz, jak działa VPN. I to NIC wspólnego z 2boxingiem.
2boxing to dołączenie do konta z niskim KD, a następnie wyłączenie niskiego KD konta z lobby, nic z notatek patcha na to nie wpływa.
Te notatki bardziej wyglądają na „nic nie możemy zrobić i nie rozumiemy, co piszemy”
Problem leży w oszustwach, nie w VPN czy AFK.
Oszustwa są szeroko sprzedawane i warzone cierpi z tego powodu.
Przestańcie marnować czas na bezużyteczne rzeczy, skoro w pokoju jest wielki, śmierdzący słon.
Wolę, żeby skupili się na faktycznym oszukiwaniu, a nie tylko na nerfowaniu oszustów SBMM.
To jest wszystko nic.
Tymczasem, wallerzy szaleją w czarnym ogniu w tej chwili.
Nadużycie VPN? Spadaj na drzewo.
Czy mogliby zmniejszyć SBMM trochę…?
Damn, gram z moimi EU ziomkami z NA cały czas… Mam nadzieję, że to nie spowoduje problemów.
To nic nie pomoże w przypadku 2boxing. Drugi konta zostanie wyrzucone, nic im to nie zaszkodzi.
To nic nie daje w przypadku 2boxing. To tylko próby walki z „bot lobby”, za które płacisz realnym pieniędzmi i wkładasz się w lobby pełne botów, które killujesz od nowa i od nowa po kamuflaż i chuj.
Myślę, że my Australijczycy nigdy nie będziemy mogli znowu grać.
Deweloperzy mogą być bezmózgowi w tym przypadku. Prawdziwe „nadużywanie VPN” to nie jest ping, a teraz będą wykluczać graczy Oceani z gry rankingowej, a może też utrudnią grę osobom grającym z przyjaciółmi za granicą.
I, to nic nie zmieni w przypadku 2boxing, nie wiem skąd się wzięła ta komentarz… to działało na AFK-ów w plądrowaniu, którzy wykonywali swoje Battle Passy podczas pracy lub sprzedawali konta/oszustwa levelujące konta, co jest słusznym powodem, aby na to celować.
Rozłamowe zachowanie, ale gra jest oceniana jako M dla dojrzałych.
Czy ranking nie umieszcza cię na samym dole, a potem musisz się wspiąć? Czuję, że nie powinni wiedzieć, jaki masz skill, bo to się samo wyjaśni podczas gry.
Wykrywanie AFK. Więc muszę naciskać Alt+F4, gdy coś mnie rozprasza podczas meczu. Fajnie.