Jakie dobre darmowe/tanie VPNy działające dobrze polecacie?

Nie mogę znaleźć takich, które działają albo od razu pobierają 60 dolarów miesięcznie,

Nie wiem, skąd bierzesz VPN, który płaci 60$ miesięcznie (to szaleństwo), ale używaj ProtonVPN (protonvpn.com), to jest numer 1 w tym subreddicie, a także Mullvad.

Używaj Proton, to niezawodny, tani i dobrze znany VPN, razem z Mullvad (który nie oferuje przekierowania portów)

Windscribe 10GB darmowe / miesiąc

Windscribe. $3 miesięcznie za 3 kraje albo, jeśli torrentujesz dużo, wybierz nieograniczone dane i 2 kraje.

jeśli chcesz tylko uzyskać dostęp do stron zablokowanych przez twojego ISP i planujesz tylko streamować filmy, a nie pobierać torrenty: WARP od Cloudflare. Jest free i działa świetnie. Działa jak VPN, ale nim nie jest.

Mullvad. Niecałe 5$ miesięcznie

fretful chubby lunchroom shocking sleep desert carpenter toy squealing touch

Ten post został masowo usunięty i zanonimizowany za pomocą Redact

Nie ma darmowych VPN. Może kilka próbnych, ale nie więcej niż 10GB.

Roczny plan Proton VPN może być naprawdę tani

Pia teraz ma świetną ofertę.

Działa dobrze i pozwala na przekierowanie portów.

Wszyscy mówią Proton, ale ostatnio zaczęli przekazywać dane, jeżeli nakazuje im to nakaz / wniosek :confused:

Nie wiem, po prostu używam AirVPN z przekierowanym portem w BitTorrent. To około 5$ miesięcznie i mam dobre prędkości (ponad 500+)

Do czego tego potrzebujesz? Zmieniasz swoją geolokalizację na inne kraje, aby oglądać Netflix USA? Pobierasz filmy z torrentów?

Dobre darmowe VPN nie istnieją, a kto na świecie pobiera 60 dolarów miesięcznie? Płacę mniej niż 3$ za PIA.

Polecam sprawdzić sekcję ofert Slashdot. To tam znalazłem obecne dożywotnie członkostwo VPN i poprzednie za 50$ i 35$ odpowiednio.

Przepraszam, że się nawracam na temat, ale czy ktoś ma rekomendacje VPN wspierających kilka urządzeń (mówię o 4-5 lub więcej; chce podłączyć całą rodzinę) bez wygórowanych kosztów? Najbardziej zależy mi na Unlimited device on one subscription, np. Private Internet Access, ale nie jestem pewien czy to najlepsza opcja. TIA!

https://privatevpn.com/rt/dIEf

ajlepszy, jaki znalazłem